• ortodont s pacijentom 1
  • ortodont s pacijentom 2
  • aparatic na zubima

CV ANDREJ KATALINIĆ

Andrej Katalinić rođen je u Rijeci 1972. godine, gdje pohađa srednju Medicinsku školu, smjer Zubni tehničar. Studij stomatologije na Medicinskom fakultetu u Rijeci upisuje 1991. godine te diplomira 1998. godine. Prvo zaposlenje 1998. godine dobiva u Srednjoj medicinskoj školi kao nastavnik za četiri nastavna predmeta u smjeru Zubni tehničar. Od 2000. godine radi kao asistent na Studiju stomatologije, obnašajući nastavu kolegija Morfologija zuba s dentalnom antropologijom i Ortodoncija.

Istovremeno radi kao polivalentni stomatolog u dvije stomatološke ordinacije. Od siječnja 2009. godine zapošljava se u KBC-u Rijeka kao specijalist ortodont na Klinici za dentalnu medicinu.

Od listopada 2013. godine otvara vlastitu specijalističku ordinaciju za ortodonciju u Matuljima.

Kontinuirano se stručno usavršava, drži predavanja na stručnim tečajevima te specijalizira ortodonciju (2006-2009) u Zagrebu na Stomatološkom fakultetu i KBC-u u Zagrebu. Znanstveno usavršavanje iz područja biomedicine 2005. godine, završava magistarskim radom iz forenzične stomatologije pod mentorstvom prof. dr.sc. Hrvoja Brkića i prof.dr.sc. Renate Dobi-Babić.
Trenutno završava doktorsku disertaciju iz područja ortodontskih mini vijaka.
Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.